NIEUWS

 
 
 
Interesse in commercieel vastgoed stijgt
 
Sinds 1 mei is funda in business ruim 1,3 miljoen keer bezocht. Dat is 88% meer dan in april en 29% vaker dan voor de coronacrisis. Daarmee lijkt de markt zich te herstellen. Hoe komt dat eigenlijk? We delen de laatste inzichten graag met u.
 
Met plezier stellen wij ons nieuwe teamlid Peter Lodders aan u voor. Peter is sinds half mei bij ons actief als Register Makelaar en Taxateur. Vanuit ons kantoor in Nijkerk houdt hij zich voornamelijk bezig met het taxeren, verkopen/aankopen en verhuren van zakelijk vastgoed voor bedrijven, banken, beleggers en overige instellingen in de regio. Ook voor agrarisch vastgoed en woningen kunt u bij hem terecht. "Na...
Lees verder
In vrijwel alle branches van het niet-financiële bedrijfsleven is het aantal ondernemers dat denkt in de huidige economische situatie minstens nog een jaar te bestaan in mei sterk toegenomen ten opzichte van de meting van april. Dit meldt het CBS op basis van onderzoek naar de verwachte gevolgen van de coronacrisis, dat begin mei onder bedrijven werd gehouden.
Lees verder
 
 

GREEP UIT AANBOD

 
 
Nijkerk
€ 4.500 /jr
representatief bedrijfspand op mooie zichtlocatie met 74 m² kantoorruimte
Nijkerk
€ 95 m² per jr
143 m² winkelruimte in karakteristiek pand in het centrum
Veenendaal
€ 1.200 /mnd
85 m² representatieve kantoor-/praktijkruimte in het centrum
 
 

RECENTE TRANSACTIES

 
 
Per 1 juli krijgt de winkelruimte aan de Singel 30 in Nijkerk een nieuwe bestemming als kapsalon. In het pand was voorheen drukkerij Van de Ridder, Knevel en een uitzendbureau gevestigd. Domicilie Bedrijfshuisvesting mocht bemiddelen bij de verhuur. 
Nijkerk is binnenkort een bijzondere nieuwe sportschool rijker. Op de Watergoorweg 108N opent Semaja van Vaneveld 'Semaja's Gym'. Domicilie Bedrijfshuisvesting mocht bemiddelen bij de verhuur van het pand. 
 
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Klik hier!