5 tips voor verhuurders van zakelijk vastgoed
 
Domicilie Bedrijfshuisvesting helpt vastgoedeigenaren om snel de juiste huurder voor hun bedrijfspand te vinden.  Peterjan van Rijswijk vertelt waar je daarbij op moet letten. ...
 
3 tips voor huurders
 
Lees verder
 
 

NIEUWS

 
 
Article 1
De drukke kantoortuin is een belangrijke reden voor verzuim. Dat blijkt uit een rondgang van televisieprogramma De Monitor van KRO-NCRV onder ruim negentig bedrijfsartsen. Werknemers hebben vooral last van geluiden en kunnen zich daardoor moeilijk concentreren.
Article 2
De sociale partners hebben een akkoord op hoofdlijnen bereikt over de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) voor zzp’ers. Het maandbedrag dat zelfstandigen kunnen krijgen, komt wel lager te liggen dan dat van werknemers in loondienst
 
 

GREEP UIT AANBOD

 
 
Afbeelding 1
Deze winkel aan de Oude Barneveldseweg heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 118 m² en staat aan een doorgaande weg vlakbij het treinstation en het centrum van Nijkerk. 
Afbeelding 2
3 casco bedrijfsunits op een prachtige locatie met hoogwaardige afwerking en ruime parkeermogelijkheden. Vlakbij de snelweg A28. 90 m² op de begane grond en 90 m² op de eerste verdieping. 
Afbeelding 3
Representatieve kantoor-/praktijkruimte midden in het centrum van Veenendaal. Goed bereikbaar met zowel de auto als het OV en 3 parkeerplaatsen achter de kantoorruimte.
 
 

RECENTE TRANSACTIES

 
 
Article 1
Op woensdag 18 maart hoopt VW Vlaaienwinkel zijn deuren te openen op een nieuwe locatie aan de Singel 6 in Nijkerk. Een mooi moment voor de eigenaren, die hun winkel aan de Oosterstraat eind vorig jaar in vlammen op zagen gaan. Domicilie Bedrijfshuisvesting mocht bemiddelen bij de verhuur. Wij feliciteren de eigenaren met deze doorstart! 
Article 2
Het monumentale pand aan de Oosterstraat 18 in Nijkerk krijgt binnenkort een nieuwe bestemming. Domicilie Bedrijfshuisvesting heeft hier 47 m² commerciële ruimte verhuurd. De ruimte wordt per 1 april in gebruik genomen door kapsalon/barbershop MJ’CUTZ. 
 
 
Wat kunnen wij voor je betekenen?
Klik hier!