Wij zijn een NVM Makelaarskantoor werkzaam in de regio Zevenbergen, Gemeente Moerdijk en omliggende gemeenten‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wij zijn WoonSchuijt!
WoonSchuijt Makelaardij anno 1997. Wij zijn een NVM Makelaarskantoor werkzaam in de regio Zevenbergen, Gemeente Moerdijk en omliggende gemeenten. Tijd, aandacht en betrokkenheid! Middels onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van ons actuele woningaanbod, informeren...
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Je droomwoning nog niet gevonden? Wij helpen je graag op weg! Schrijf je nu GRATIS in als zoeker.
Inschrijven
 
 
 
Plan jouw gratis verkoopgesprek
Ben jij van plan om jouw woning te verkopen? Wij nemen je graag mee in onze werkwijze tijdens een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek. Samen bepalen we de beste strategie voor de verkoop van jouw woning.
Plan gesprek
 
 
Zelf de huidige waarde van je woning berekenen?
De huidige waarde van je woning is niet alleen interessant om te weten, het kan ook invloed hebben op jouw verhuisplannen. Bij ons kun je daarom middels een handig 4 stappenplan gemakkelijk zelf de huidige geschatte waarde van je woning berekenen.
Bereken het nu
 
 
Weten wat jouw maximale hypotheek is?
Ben jij op zoek naar een nieuwe woning, of heb je er al één op het oog? Dan is het handig om zeker te weten wat jouw budget is. Via onze gratis rekentools bereken jij in een handomdraai jouw maximale hypotheek! Uiteraard kun je ook contact opnemen met een adviseur.
Bereken online
 
 
 
Nieuwsgierig naar de huidige waarde van jouw woning? Ontdek het!
GRATIS waardebepaling