Ja, ik kies graag voor gemak en alles onder één dak‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
 
 
 
 
 
Gewoon alles goed en makkelijk geregeld

"Ik heb al mijn verzekeringen al jaren geregeld via ZO.nl en wat ik zo fijn vindt, is hun jaarlijkse controle. Kan mijn autoverzekering bijvoorbeeld goedkoper, hoef ik er niet zelf om te vragen, zij checken het voor me en al 2x kon ik flink besparen op de premie."
 
 
 
 
Het gevoel dat alles goed geregeld is

Een zorgverzekering die ook je medicijnen vergoedt? Een groenere energieleverancier? Of de beste hypotheek? Wat je ook nodig hebt, wij maken vergelijken leuk en gemakkelijk. We doen niets liever dan complexe keuzes eenvoudig maken. Dat bespaart je veel uitzoekwerk en onderaan de streep meestal flink wat premie.

Hoe goed het voelt als je bespaart met de zekerheid dat je je zaken beter hebt geregeld? Dat weet je pas als je het gewoon eens probeert. Start daarom vandaag nog.

Welkom bij ZO verzekeringen

Kies voor gemak, alles op één plek

Wist je dat het makkelijk is om al je verzekeringen onder één dak onder te brengen? Al lopen je verzekeringen elders, kun je de polissen bij ons onder-brengen. Wel ZO makkelijk.

Wij zijn eigenlijk altijd bereikbaar, hebben specialisten in huis en houden van ouderwets contact. Heb je een vraag? Geen punt!

Bel ons, app ons, chat met ons, mail ons of kom langs en geniet van een vers kop koffie. Wij helpen je graag.

Hoe?
Simpel, bel even naar Kelly of Viola. Telefoonnummer 015-21543 of vul per polis een intermediairswijziging in en wij kunnen je ook voor de overige verzekeringen helpen.

Gemak onder 1 dak.